top of page

ENDEKA_

ENDEKA is een marketing-eventbureau dat tevens sterk is in logistieke en praktische ondersteuning van uw event of marketingactie.
We werken graag van A tot Z, maar ondersteunen onze klanten (bedrijven of particulieren) ook graag in hun eigen proces. Kortom we specialiseren ons in de hands-on aanpak op de momenten waar de klant even geen raad meer weet.

Sinds 2011, heb ik, Nicolas De Koker, mijn eigen eenmanszaak, ENDEKA. Met mijn ervaringen als Marketing Manager, Project Verantwoordelijke en Sponsor Manager van o.a. Rock Werchter en Graspop Metal Meeting, heb ik heel wat troeven en skills in huis om te voorzien in de behoeften van mijn klanten en om hen te ondersteunen in hun evenementiële noden.


ENDEKA heeft niet zomaar het onderschrift "Field & Events". Het verwijst naar de all round activiteiten waar ENDEKA voor staat. Die activiteiten zijn voornamelijk de organisatie en logistieke ondersteuning van en tijdens evenementen. Maar ook ‘to the point’ advies op marketingvlak en het onderhandelen en uitwerken van commerciële contracten (o.a. event sponsoring) behoren tot de mogelijkheden.


Elke opdracht is voor mij een uitdaging waarbij ik kan berusten op de bagage die ik gedurende mijn carrière hebt opgebouwd en verder blijf opbouwen.


SKILLS_
- Uitwerken van logistieke ondersteuning van A-Z
- Opmaken technische inplantingsplannen
- Opstellen timings en planningen
- Onderhoud met overheidsdiensten
- Uitwerken mobiliteitsplannen
- Marketing ondersteuning en communicatieplanning
- Commerciële contracten: onderhandelen en opstellen
- Projectgerichte budgetcontrole
- ...

TECHNISCHE SKILLS_
- Rijbewijs A, B, BE, C, CE, G
- Licentie heftruck, verreiker en hoogwerker

- Licentie VOL-VCA
- AutoCAD
- Sketchup
- Photoshop, Illustrator
- Office-Pakket
- ...

 ENDEKA is een trouwe partner van ET Productions, WAVE Agency en Heli Safety Academy.

nicolas01.jpg
  • Grijs Facebook Icon
  • Gray LinkedIn Icon
bottom of page